Margriet Kaptein Hillegomstraat 12 1058 LS Amsterdam

coronamaatregelen

Behandelingen vinden plaats in de praktijk.Stel jezelf vooraf aan de afspraak de corona gezondheisvragen: heb je wel/geen symptomen als hoesten, niezen of koorts. Bij twijfel over je symptomen, zet de…

Lees verder

stress-out training

Verminder stress en krijg grip op klachten

De Stress-out training helpt om stress te verminderen en beter om te gaan met spanningen. Ontdek hoe je meer grip krijgt op klachten.

Kosten: individueel € 80,- per uur
In groepsverband/team; vraag naar de mogelijkheden.
Inclusief; hand-outs met info en oefeningen.

 

Wat gaan we doen:

Als start zijn er oefeningen met als doel ‘uit je hoofd’ komen en verbinding met je lichamelijkheid te vergroten. Houdingen en bewegingen komen uit de yoga, fysio/oefentherapie.

Daarna is het gericht op langzaam bewegen, vertragen en stiller  worden om de aandacht en bewustzijn van jezelf te vergroten.
Vertraagt bewegen stimuleert de connectie tussen lichaam en geest en opent een ruimte naar interne motivatie, behoeften en verlangens.

Oefeningen zijn afkomstig uit oefen/fysiotherapie, meditatie, dans, tai-chi, adem-, en ontspanningsmethoden.

Leer om de verbinding te houden met jezelf tijdens druk/stress en ervaar  (diepe) rust en ontspanning.

Voor wie: 

(meer…)

Lees verder

Stoppen

Voor veel mensen spreekt stoppen met werk sterk tot de verbeelding. Wat zou je doen en wat levert het op, als je ergens mee stopt? Kortom; klein of groot, het vraagt iets van je.

(meer…)

Lees verder

Ontdoen

6 januari begon mijn sabbatical. Gek genoeg leken de dagen op werk. De agenda en zelfs to-do lijstjes, terwijl ik daar echt nooit aan doe, vulden mijn dagen. Mij ont-doen van werkzaamheden door te doen, doen, doen. En dan: als er niets meer te doen is?

(meer…)

Lees verder

End of content

No more pages to load

Sluit Menu